Kasza jaglana z mlekiem sojowym, amarantusem, brązowym cukrem, domowym jabłkowym musli /przepis wkrótce na krolewskieprzysmaki/ jabłkiem, jogurtem naturalnym i migdałami; winogrona; kawa zbożowa z mlekiem sojowym.
Millet with soy milk, amaranth, brown sugar, apple muesli /recipe soon on krolewskieprzysmaki/ apple, natural yogurt and almonds; grapes; malt coffee with soy milk.
Pyszna miseczka;) jaglanka na mleku i z dodatkiem jogurtu na pewno jest przyjemnie kremowa w smaku,pozdrawiam
OdpowiedzUsuńJaglanka to chyba moja ulubiona kaszka. :) A jak te migdały apetycznie wyglądają, aż wołają "zjedz mnie!" ^^
OdpowiedzUsuńWypasiona kaszka i do tego domowe musli, same pyszności :D
OdpowiedzUsuńJaglana rządzi :D a z takimi dodatkami musiała być przepyszna :>:>
OdpowiedzUsuńApetycznie wygląda, uwielbiam taką ^^
OdpowiedzUsuńCzekam na przepis, bo zakupiłam jaglaną i zastanawiam się jak to przyrządzić. :)
OdpowiedzUsuńsmakowicie to wygląda:)
OdpowiedzUsuńŁał, ale bombowa miseczka. :> Śniadanie mistrzów!
OdpowiedzUsuńTakie śniadania upakowane bakaliami to moje ulubione. Twoje ekstra wygląda ;))
OdpowiedzUsuńCieszę się, że moje przepisy inspirują Cię, a przede wszystkim, że dania z nich przygotowane Ci smakują. To dla mnie ogromnie ważne.
OdpowiedzUsuńMam również nadzieję, że na kolejnych propozycjach się nie zawiedziesz ^^
Całuję Cię kochana ;-*
kocham jaglankę, to jeszcze z mleczkiem sojowym. pycha x3
OdpowiedzUsuń