8/28/2011

3 / niedziela /




Kasza jaglana z mlekiem sojowym, amarantusem, brązowym cukrem, domowym jabłkowym musli /przepis wkrótce na krolewskieprzysmaki/ jabłkiem, jogurtem naturalnym i migdałami; winogrona; kawa zbożowa z mlekiem sojowym.
  
Millet with soy milk, amaranth, brown sugar, apple muesli /recipe soon on krolewskieprzysmaki/ apple, natural yogurt and almonds; grapes; malt coffee with soy milk.

11 komentarzy:

  1. Pyszna miseczka;) jaglanka na mleku i z dodatkiem jogurtu na pewno jest przyjemnie kremowa w smaku,pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglanka to chyba moja ulubiona kaszka. :) A jak te migdały apetycznie wyglądają, aż wołają "zjedz mnie!" ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Wypasiona kaszka i do tego domowe musli, same pyszności :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaglana rządzi :D a z takimi dodatkami musiała być przepyszna :>:>

    OdpowiedzUsuń
  5. Apetycznie wygląda, uwielbiam taką ^^

    OdpowiedzUsuń
  6. Czekam na przepis, bo zakupiłam jaglaną i zastanawiam się jak to przyrządzić. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Łał, ale bombowa miseczka. :> Śniadanie mistrzów!

    OdpowiedzUsuń
  8. Takie śniadania upakowane bakaliami to moje ulubione. Twoje ekstra wygląda ;))

    OdpowiedzUsuń
  9. Cieszę się, że moje przepisy inspirują Cię, a przede wszystkim, że dania z nich przygotowane Ci smakują. To dla mnie ogromnie ważne.

    Mam również nadzieję, że na kolejnych propozycjach się nie zawiedziesz ^^

    Całuję Cię kochana ;-*

    OdpowiedzUsuń
  10. kocham jaglankę, to jeszcze z mleczkiem sojowym. pycha x3

    OdpowiedzUsuń